Tag Archives: tocak

Е ова е министер – наместо автомобил вози службен точак

  Министерката задолжена за територијална еднаквост и изградба на станови Сесила Дифло наместо автомобил низ улиците во Париз вози службен велосипед.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1