Tag Archives: togo

Жените во Того – нема секс за мажите се додека претседателот не даде оставка

Жените во Того веќе некое време бараат оставка од претседателот Фауре Гнасингбе, но тој ни да трепне. Затоа одлучиле да стапат во едно неделен секс штрајк. Нема да им даваат на мажите се додека не даде оставка претседателот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1