Tag Archives: trajanovski

Видео: Е.пип.БИ го знакот – Градоначалникот Коце дава иснтрукции за зелен бран

Градоначалникот на Скопје Коце Трајановски во обиколка и проверка дали работи зелениот бран во Скопје. Додека ги шетал семафорите му присметал еден знак.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1