Tag Archives: truenje

Го труела со капки за очи за да и посвети „малку“ внимание! – умрел

Повеќе од три години трело труењето на 45 годишниот Едгар Несбит. Шокантно признание на неговата 33 годишна девојка.

______________________________________________________________________________________________________

Почнаа труењата – избегнувајте сендвичи и никако јајца и месо од пазар

  Во Штип минатата недела околу десетина лица се пожалиле на симптоми на труење со храна, со болки во стомакот и дијареа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1