Tag Archives: un

Фото: Резервирано за возила на УН и магариња на УН

  Овој паркинг е резервиран само и исклучиво за возила кои припаѓаат на УН – Обединетите нации. За да се паркира тука возилото мора да е бело а н него да се испишани буквите УН – впрочем како и што се препознатливи возилата на оваа меѓународна организација.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1