Tag Archives: уништување

Туристи не ја крадете плажата!

Од ситни предмети па се до живи пингвини, туристите си одат дома со разноразни необични „сувенири“ , што страшно ги лути локалните жители.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1