Tag Archives: unistena

Баба уништила 120 год стара фреска – сакала да учи реставрирање на неа

Фреска од познатиот шпански сликар Elias Garcia Martinez била оставена во црквата Santuario de Misericodia во Borja, Шпанија за реставрација.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1