Tag Archives: United

УНХРЦ – слободата на изразување на интернет е неприкосновена – Усвоена резолуција

United Nations Human Rights Council – УНХРЦ ја усвои резолуцијата за слободата на изразување на интернет.

______________________________________________________________________________________________________

Стујардеса и истурила супер лепак на косата – авиокомпанијата и понудила 100 долари – Жената ги тужи

Тоа беше навистина непријатен лет. Летав дома од Сан диего до Хјустон со United Airlines и навистина беше ужасно, вели Karen Reed која тврди дека косата и опаднала бидејќи стујардесата и истурила супер лепак на главата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1