Tag Archives: uriniranje

Видео: Досадна WC школка – алал да ви е ако успеете да си завршите работа

Аудио уредот со порака вградена во јавнте тоалети во неколку земји ги изненади голем број на мажи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1