Tag Archives: usi

Девојчиња со ,,клемпави,, уши добиваат бесплатна пластична операција во САД (Видео)

14 годишната Надја имала впечатливо поголеми уши кои и го претвориле животот во вистински пекол. Ја задевале уште во основно училиште. Пред да оди на училиште била весела и многу комуникативна, но после задевањето повеќе од 7 години била повлечена, со никого не разговарала и била во депресија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1