Tag Archives: vakcini

Дали вакцините ги убиваат децата!?!

Бројни студии на светски научници покажуваат дека аутизмот, детската парализа, епилепсијата и многу други заболувања, се последица од вакцинирање.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1