Tag Archives: varna

Си поигруваат со смртта! Деца се бањаат во опасни води, родителите навиваат

И покрај многуте смртни случаи минатите летни сезони на пристаништата во Варна деновиве на Youtube беше пуштено ново видео, на кое малата Људмила гордо ги покажува своите вештини во скокови од бетонот на едно пристаниште, не е сама – на пристаништето има околу десетина деца на иста возраст како неа. Иако таа е мала и […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1