Tag Archives: veletanlic

БИСЕРА ВЕЛЕТАНЛИЌ: Со микрофонот сум најинтимна, но немојте да ме сфатите погрешно!

Со душа на дете, а став на сериозна дама. Отворена. Духовита. Петка. Дека е џез легенда, и една од најголемите ју-шлагерски ѕвезди од седумдесеттите години на минатиот век, па се досега, тоа и врапчињата го знаат. Пред да започнеме со интервјуто да ве потсетиме која е Бисера. Еве ја со најпознатата песна – македонска која […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1