Tag Archives: vembli

Лондонската полиција ги загуби клучевите од Вембли, безбедноста не е загрозена, барем така тврди Скотланд Јард

Лондонската полиција ги загубила комплет клучевите од Вембли, еден од стадионите на кој се одржува турнирот во женски и машки фудбал. Сепак безбедноста не е загрозена барем така тврдат полициските служби.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1