Tag Archives: виножито

Фото: Феномен на автопат – забележан крајот на виножитото!

Виножито – оптички и метеоролошки феномен кој предизвикува светлински спектар од бои со помош на сончевите зраци.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1