Tag Archives: vodic

Скандал поради водич за секс – каде смеете со малолетни, каде не смеете воопшто

,,има многу држави на оваа планета каде што можете слободно да имате секс со девојчиња од 12 или 13 години зошто се сметаат за возрасни,, пишува во водичот за секс.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1