Tag Archives: yahoo

Србин од Yahoo, си наплатил 300 000 долари, а сега ги тужи и Google

Милорад  Михаил Тркуља, кој живее во Мелбурн на еден портал е наведен како криминалец. Бидејќи големите пребарувачи не сакале да го тргнат порталот од листата, Милорад решил да ги тужи.

______________________________________________________________________________________________________

Обновено: Yahoo падна – никој неможеше да си отвори email (Видео)

  Емаил сервисот Yahoo падна. При инсталација на нивните нови правила за приватност сервисот се соочува со сериозни проблеми бидејќи email корисниците низ целиот свет неможea да пристапат до своите маилови.

______________________________________________________________________________________________________

И Yahoo со жена директор – му избега на Google и стана главна на Yahoo

Marissa Mayer беше прва жена инжинер на Google. Сега најваи одлука која ги шокираше сите – го остава Google и станува нов CEO на Yahoo, компанија која беше еден од најголемите конкуренти на Google.

______________________________________________________________________________________________________

Yahoo хакнат – сменете си го пасвордот

Според информациите загрозени биле околу половина милион емаил сандачиња на корисници на Јаху.

______________________________________________________________________________________________________

Внимавајте: Лажен маил од Yahoo бара да им ги доставите податоците

  Лажен маил наводно испратен од yahoo кружи низ емаил адресите. Според маилот мора итно да му ги доставите податоците доколку не сакате да ви биде избрисан маилот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1