Tag Archives: zaben konec

Затвореници го тужат затворот – не им дал да користат забен конец

Затвореници во округот Вестчестер во Њујорк го тужат затворот за 500,000 долари поради неможноста да користат хигиенски конци за забите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1