Tag Archives: zaev

Видео – Цеца со прогноза за Заев – ,,би можел да станеш премиер,,

Најинтересно од изјавата на Цеца беше нејзината последна реченица, која се однесуваше за градоначалникот Заев: „Би можел да стане и премиер за некоја година.“

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1