Tag Archives: заљубување

Зошто жените се заљубуваат после сексот?

Жените може да се врзат за партнерот дури и кога станува збор само за секс за една вечер, а мажите може да станат зависни од секс.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1