Tag Archives: zastrelala

Го застрелала мажот за да ја заштити мачката (Видео)

Истражителите во Харис Каунти, Тексас, велат дека двојката имала расправии околу семејната мачка, иако постојат неколку мачки на имотот, не е јасно која мачка била повод за кавгата.  

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1