Tag Archives: zavisnost

Чоколадата е дрога, на мозокот делува како опиум

Научниците утврдија дека чоколадата во човековиот мозок делува на ист начин како опиумот кај зависниците.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1