Tag Archives: zdravo

Ако ,,хрчи,, истрпете – спиењето во пар е поздраво

Иако паровите во кревет често се борат со хрчењето, читање на книги до доцна во ноќта , повлекување на прекривачот, американските научници заклучиле дека од спиењето во пар има повеќе корист отколку штета.

______________________________________________________________________________________________________

Кои се најздрави пива во светот

Многу истражувања покажале дека консумирањето на пиво во умерени количини може да биде многу здраво. The Daily Best,составил список на најздравите пива рангирани според процентот на алкохол и калории кои ги содржат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1