Центар, Ѓорче, Бутел, денес без струја


Рагионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека, утре, среда, без електрична енергија ќе останат корисниците од Бутел, Петровец, Центар, Ѓорче Петров, Шуто Оризари, како и општина Сарај. Ова се улиците каде ќе нема струја:

skapa struja sijalici-во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од Радишански Пат – Радишани во општина Бутел.

-во периодот од 08.30 до 17.00 часот, корисниците од селата Долно, Средно и Горно Коњари, Мобимак – Коњари, Чифлик, Сушица, Дивље, Живиње и објектот на АЛЕМ во општина Петровец.

-во периодот од 09.00 до 10.00 часот, корисниците од ул.Свети Кирил и Методиј бр.6 – влез 3 во општина Центар.

-во периодот од 09.00 до 12.00 часот, објектите во резерватот Јасен.

-во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од ул. Шарпланинска, корисниците од улиците Моцартова и Тиранска во општина Ѓорче Петров, корисниците од улиците Диме Мечето и Волт Дизни во општина Шуто Оризари, како и корисниците од улиците бр.1, 2, 3, 4 и 5 од село Грчец во општина Сарај.

-во периодот од 09.00 до 16.00 часот, корисниците од улиците Петар Поп Арсов, Диме Аницин, Борка Талевски, како и дел од корисниците од ул. 29 Ноември во општина Центар.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1