Видео: Не е лесно да се биде гејмер – видете како полудуваат


Како што сите знаеме гејмерите се луѓе кои сакаат видео игри и се многу избувливи кога се работи за истите. Србите имаат една народна поговорка, која грубо преведено значи не допирајте лав додека спие, или ќе ви ја снема главата.

Во следните примери ќе се обидеме да ви ја доловиме сликата зашто истата поговорка важи и за гејмерите.

Пример бр. 1:
Мајката му го гаси акаунтот на синот гејмер, изнервираниот WOW играч, незнаејќи што да прави со себе, почнува да се однесува како пациент на ментална болница.

Пример бр. 2:
Дваjца другари играат игра на интернет, едниот умира затоа што другиот не го лечел (виртуелно, во играта). Другарот што умира се нервира, додека другиот се смее, да речеме дека на крајот од видеото никој не се смееше.

Пример бр.3:
Компилација од некои од најагресивните гејмери, но толку се агресивни што делуваат смешно. Уживајте во видеото и смеата.

Tags: , , ,

Благоја Гроздановски

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1