ВИДЕО: Сите големи акции на македонската полиција во 2013


apsenje bogoevski

Акција Студент 29.11.2013

Акција Отпад 27.11.2013

Акција Орион 22.11.2013

Акција Претседавач 09.10.2013

Полициска акција Диригент 3 – 20.09.2013

Полициска акција Шпион – 16.09.2013

Акција Решето 19.07.2013

Оперативна акција Милка – 12.07.2013

Оперативна обработка Винкор – 04.07.2013

Операција Филтер – 25.06.2013

Оперативна обработка Ликвидација – 28.05.2013

Оперативна акција Сити – 23.05.2013

Оператина обработка Агент – 18.04.2013

Акција Хераклеа – 21.02.2013

Акција Диригент – 09.01.2013

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1