Во фолдер „Кристијан“ Тоше на својот внук му оставил 4 песни – најдени по декодирање на Ајпедот


Во декодираниот ајпод на најголемата Балканска ѕвезда Тоше, е пронајден фолдер именуван по неговиот внук Кристијан.

Tose-Kristijan-tose-proeski-28013553-567-386Во овој фолдер имало четири необјавени видеа на англиски и два на македонски. Останува нејасно зошто фолдерот бил зачуван под името „Кристијан“ и дали тоа било со намера никој да не ги открие спотовите, за кои никој претходно не знаел ни дека постојат.

Останува да почекаме повеќе информации од неговото семејство, како и да се надеваме дека еден ден ќе имаме можност да ги видиме овие спотови.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1