Вонземјански артефакти на гробот на Александар Македонски – (Видео)


Снимено на 19 јуни 1998 година истиот ден кога филмот X-files беше претставен пред светот. Ова видео е снимено во Чикаго на Конференцијата на асоцијацијата Довсер.

20130319-video-vonzemjanski-artefakti-od-izgubeniot-grob-na-aleksandar-makedonski-1Темата на предавањето е нешто повеќе од нејзиниот наслов. Почнува со приказна за вселенски брод и продолжува со првиот дел од програмата која се занимава со модерната наука за диносаурусите, подземните податоци и античката историја која не е споменета во ниту еден англиски текст, пренесува Факултети.мк

Поголем дел од овие информации за првпат се претставени пред публиката во 1998 година, а се откриени во периодот помеѓу 1994 и 1995 година и се поврзани со гробот на Александар Македонски и содржината пронајдена внатре. Како што е и претходно кажано многу од плочите пронајдени во гробот не спаѓаат во категоријата „политички коректни“. Но приказната на оваа презентација првично ги користи деталите од плочите кои јасно покажуваат контакт со влечугоподобни хуманоиди и вонземјани.

Ништо овде не е измислено, Хари ги истакнува паралелите помеѓу контактот на Стариот свет и Новиот Свет со вонземјаните од пред 2 000 години и се придржува кон прецизно опишаните податоци од средновековните пронајдени изгравирани плочи, до оние пронајдени во деведесеттие години на 20 век. И со оние од пред 2000 години пронајдени во Северна Америка.

Некои го оценуваат ова видео како контраверзно додека други сметаат дека е реално. Погледнете и пресудете.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1