milioni donaciiЦела поранешна Југославија се обедини во донирањето за болното девојче Тијана. Се собра поголема сума на пари – 2 милиони евра.

– Тие пари, околу два милиони евра, ги подигнаа Јелена и Небојша Огњановиќ пред неколку дена.Бевме изеннадени од нивната постапка но не можевме да ги спречиме да ги подигнат парите од хуманитарната сметка која гласи на нивно име – вели изворот од Комерцијална банка за српски Курир.

Официјална потврда од банката нема бидејќи сметките на клиентите се строго чувана тајна. Таткото на Тијана вели дека информацијата не е точна и не одговара дали парите се уште на сметката.

Приказната на Курир прочитајте ја тука.