Да се стават силикони или не?: Погледнете го ова видео и нема да имате повеќе дилеми


 

Пред секој зафат, хирурзите им објаснуваат на пациентите со какви се последици можат да се соочат подоцна. Посебно во случаевите на естетска хирургија, кога пациентот доброволно „оди под нож“.Оваа снимка покажува како изгледа пропаднат имплант.


„Вака имплантот се врти. Мислам дека имплантот не би требало да го прави ова“, вели девојката од видео клипот.
Се разбира дека не. Имплантите можат да предизвикаат разни инфекции, кои можат да се одразат кобно по нечиј живот. Затоа лекарите говорат дека треба сериозно да се води сметка, затоа што операциите воопшто не се мали и наивни работи. Девојки памет во глава!

Share Button
Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1