Еве како да ги видите сокриените фотографии на симпатијата на Фејсбук


Сите имаат сокриено некои фотографии од времепловот на Фејсбук. Фотографиите сепак се гледаат, било дали се работи за оние на кои сте тагирани, или сте ги оставиле да чекаат ваше одобрување.

Ако сте тагирани на такви фотографии, луѓето може да ги видат.face.jpg500

Оваа опција функционира едноставно, одете во делот „Photos of” на Фејсбук. Ќе ви се појават сите фотографии на кои е таа личност тагирана, без разлика дали ги сокрил.

Ако личноста не ви е пријател, ќе ги видете тагираните фотографии кои се споделени јавно, како и оние кои не се сокриени од времепловот.

За да ги заштитите вашите фотографии едноставно подесете го тоа во приватноста на вашиот профил.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1