Катерина се уште не се запознала лично со Мерлин Монро, но вели дека со неа си пишува на Фејсбук?!!!!!????
Во видеото погледнете ја изјавата на Катерина, а целото интервју со неа гледајте го в недела во емисијата Фаци.
kate-zezanje