И за зима и за лето: „Креветен фен“ ќе ве грее и лади под покривачот


 

И покрај тоа што откритието не е револуционерно, како изумите на Тесла, овој повеќе од практичен додаток ви овозможува да се разладите под чаршафите и да ја поднесете температурата по своја желба. 

На сите им е познато чуството на огромна топлина кога сте во кревет и не можете мирно да лежите, затоа што е пеколно жешко.

 

Клима уредот и не може да помогне, затоа што и не е многу здраво да спиете додека овој апарат е вклучен.

Подесувањата и командите на контролите преку далечински управувач кој го држите под јастукот можете преку неколкуте опции да го подесите „Бед Фен“, било за својот дел од креветот, или за вашиот партнер, во случај да спиете со уште еден под истиот кревет.
Цената е практична 100 долари, а овој апарат е добредојден за секој кој пати од ноќно препотување или дехидратација, покрај користењето на дебелите прекривки.

Share Button
Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1