Имам ли право да се срамам или од вас треба да барам дозвола? – Писмо на татко на хомосексуалец до ЛГБТ


Писмо на родител на дете хомосексуалец -упатено до сите кои го плукаа бидејќи ја изрази јавно својата грижа, срам, болка од одлуката на неговиот син. 

Имам ли јас сопствено право да имам слика за иднината на моето дете или не? ИЛИ ОД вас Треба да барам Дозвола за тоа? Штој Барате од мене, Да Се радувам? Да бидам Како вашите родители? Кје ми го ускратите ли правото да се срамам?

Кје ми ускратите го правото да ја сметам хомосексуалноста за нешто неприфатливо и неприродно? Од Вас Треба ли да барам дозвола за да бидам тажен, разочаран, потиштен поради тоа што мојот син одбрал погрешен пат? Вие ли, хомосексуалните пропагандисти Треба да ги одредувате моите лични чувства Како родител?

depresijaВие ли сте Врховни арбитри Кои Треба ми да ја одредат Мојата лична срекја или несрекја, кои Треба да одлучат на што да се  радувам на што да бидам тажен? И јас Треба Да Се радувам што мојот син е хомосексуалец, само затоа што го сакате вие ​​тоа, само за вас да ве направам срекјни? Вие кои го НЕ СТЕ израснале моето дете, во кое НЕ СТЕ вложувале љубов, време, пари, за кое НЕ СТЕ одвојувале од сопственото парче леб, СЕ дрзнувате да ги осудувате моите чувства Како родител? Вие фарисеи  лажни Самарјани СЕ дрзнувате да ми судите, осудувате Како своевидна хомосексуална инквизиција, да ме исмевате Како рудиментиран хм, без да знаете кое е нивото на мојата наобразба, Колку сума интелигентен, дали сума интелектуалец или простак? За вас тоа не е важно воопшто. Според вас човек што не се согласува да вас мора да е глупав. Не дај Боже, да делува Како да е паметен, интелигентен да не се согласува да ги дели вашите заблуди Како став. Тоа не е можно според Вас. Затоа таквиот човек, во овој случај родител на дете хомосексуалец, мора да е глупав, само затоа што  не се согласува со Вас.

Не со сево ОВА плукање и приказ на лична мизерија за Која сте несвесни, СЕ што може да Направите Е Само да се удавите во вашата самозаблуденост. Сте Нашле зона на комфор во тоа либерализмот, па сега го труете животниот простор на сите кои НЕ мислат како вас, користејкји ги медиумите, социјалните мрези, паноата на улица. За вас ни родителската болка НЕ ​​значи ништо, ја исмевате, понижувате, навредувате.

gay2Така покажувате сам Кои сте и какви сте. Вашите гнасни Дела Доволно говорат дека паметните НЕ Смеат ни да помислат да ве следат во заблудите. За мене можеби Единствена причина за  радост е што многу паметни млади лугје кои сами ја читаат вашата поганштина, небулози и злото кое го ширите, понижувања, кје увидат Колку погрешни ставови Имате, кје ви свртат грб, ја гласно кје ви кажат, НЕ!

Смешни сте до Ниво на АПСУРД Ако сметате дека екстремниот либерализам ГОВОРИ ЗА Висока интелигенција. Ваквите екстреми само може да говорат за тупавост, впрочем самите истражувањата за коефициентот на интелигенцијата на екстремите го покажале тоа.

Треба ли и јас и вие Како Да Се подложам на Екстремно либералните пропаганди Како би ми бил испран мозокот Доволно за да може да ја прифатам секоја перверзија и неприродност Како нешто супер нормално, вообичаено, прифатливо и природно?

Што вие очекувате од еден родител, да го поддржи своето дете кое чекори право во амбисот? Или да проба да собере Сили Да Се спротистави на тоа и да проба да го извлече своето дете од канџите на хомосексуализмот пропагиран од Екстремно либералните мешетари? И ајде Еден Предлог за вас кои сте хомосексуалци и Кои грчевито ме напаѓате и мене и господинот Неделковски, зошто Ако Тоа е толку нешто нормално, прифатливо и причина за гордост НЕ напишете коментар со ваше име и презиме, кои сте и од каде сте?

Јас се срамам од ова што ми се случи и затоа сум анонимен зошто вие кои СЕ гордеете со Тоа што Сте  го правите тоа не ја Објавите таа васха ПРИчИНА ЗА Гордост со име и презиме, нека ве знаат сите, вашите родители, вашите пријатели (пред кои СТЕ СЕ криеле) цела Македонска Јавност? Оутирајте СЕ што би рекле хомосексуалните пропагандисти. Зошто НЕ напишете јас тој и тој сум хомосексуалец, живеам таму и таму и се гордеам со Тоа што сум, на својата Ориентација? Ниту петмина ОД вас кои овдека плукате по мене и по Неделковски Тоа нема да го Направите. Затоа освен причина за да, се срамите од вашата дволичност немате никаков кредибилитет да глумите екстремен либерализам и грчевито Да Не напаѓате.

За да Бидете до крај коректни, објавете сведоштва ОД вашите родители, ОД ТОА Како скокаат ОД Радост што Сте хомосексуалци. Кој од вас плукачите кје го направи тоа? Ниту еден, нели?

06022013202105_gej brakoviКје ми го и ускратите правото да сум верник? Треба да плукам по коските на моите претци кои биле македонци, кои ја зачувале својата вера и традиција 500 година под ислам само за да го задоволам ненормалниот порив за екстремен, лудачки либерализам што некои го форсираат во Македонија? Треба да заборавам кој сум и сум го Како воспитувал своето дете за да ве задоволам вас плукачите, што е македонско, православно и се што дрзхи До Насхата Традиција? Треба да прифатам нешто што се коси со моите  убедувања само за Вас да сте задоволам сеирџиите?

Ниту еден нормален родител  не се радува неговиот син да Стане хомосексуалец Тоа Треба на сите да ви е јасно Како ден! Не постои нормален родител кој со задоволство ќе го прифати фактот дека неговиот син Радоста во животот ја гледа Преку давање на аналниот отвор на кого ке што стигне. Сте Нашле плодно тло да ширите хомосексуализам, нешто што со Векови Било срам за Македонија.  Нели е симптоматично что цела оваа дискусија околу хомосексуализмот започна Паралелно со виреењето на разни либерални организации финансирани од странство? На чиј интереси им служат таквите организации? Дали контаминирањето на македонската младина со екстремен либерализам Како би ги прифатиле полесно  перверзии кои им е, се сервираат се нешто на кое Треба да гледаме благонаклоно? Дали Македонија Како држава нема поголеми проблеми од борбата ЗА слободно давање на машкиот Анален отвор, Борба што некои невладини организации Екстремно либерални секојдневно ја водат?

Освестете СЕ, вашите грешки ги плакаат само вашите родители. Фер ли е тоа? Значи судејкји ПО вашата Логика родител НЕ смее да биде револтиран ОД постапките на своето дете? Не смее да посвети грижа за своето дете? Не смее да апелира до другите да го следат однесувањето на своите деца?

depresijaШто се однесува до мојот случај. Синот доколку сакаше да студира актерство можеше Да Се запише и во Македонија. талентиран е и за математика, што значи дека запишувањето на студии од друга област немаше да му претставува проблем. Ставање лајк на неговите статуси на фацебоок од страна на непознати лугје, дури и по 10 години повозрасни од него, ми беше чудно, но никогаш НЕ го поврзав со тајниот живот на мојот син. Често поставуваше статуси на фацебоок поврзани со спорт, па мотори, автомобили. Имаше разголени Слики од Плажа каде е сликан со девојки. Истите слики ги поставил  и на други Интернет сајтови кои ги користеше. па дури и глумејкји дека е во некоја шема со некоја од НИВ. Доведувајкји ги дома. Дали постоеле чудни јавувања на неговиот мобилен телефон? Да постоеле. Дали постоеле многукратни звонења од познати или непознати броеви? Да постоеле. Дали имал чудни необразлозхени излегувања? Да имаше. Дали имаше интензивни трчања во парк и по Цена на Јака физичка истоштеност Која исклучително Негативно може да реперкуира ВРЗ неговото здравје ми Беа чудни? Да ми Беа.

Дали Имал лазхни профили на социјалните мрези, на хомосексуални Огласи и слично ЈАС НЕ би можел да знам. Дали СЕ јавувал на Такви огласи и дали се состанувал така со мажи , не знам. Сепак сметам дека во Македонија Ако останеше НЕ само што НЕма да го правел сето ова поврзано со хомосексуалната Проституција туку веројатно и помали се шансите да пронајде некого за да го прави овој ужас.

Не, Мојот грев без разлика на сите кои ги поганштини што ги напишавте против мене, засекогаш кје Остане во моето срце Како убаво, високо, црномањасто момче, со мек глас, кроток , дете што не ме навредило, Не ме налутило. Дете кое СЕ трудеше секому да му се допадне. Дете кое сакаше секому да помогне. Но исто така за жал и дете, жто ме изневерило што направило Да Се засрамам и чувствувам Како неуспесхен родител. Исто така НЕ ​​казхав Дека имам нешто против актерството, ниту пак направив генерализација кажувајкји Дека сите Актери се хомосексуалци. Тоа го кажавте вие, ЈАС НЕ.

Но симптоматично е тоа што во актерството и во слични бранши може да се пронајдат диспропорционално повеќе  хомосексуалци отколку во други области. Случајно или НЕ има непропорционално многу хомосексуалци кои сакаат да ја студираат оваа област?

Зошто Да Не МУ СЕ обратам Како на новинар на било кого со мојата мака, господинот Неделковски го следам и зошто да не му се обратам? Вие Треба да ми дадете Дозвола за тоа? Господинот Неделковски го Објави писмото веднаш штом го прочита.

Дали истото би го направиле и другите новинари? На Господин Неделковски му должам извинување бидејкји ветив дека кје му одговорам за неколку денови читајкји ги вашите плуканици, но одговорив дури сега. Чекав да прочитам повракјаници што уште ке напишете. Секако трезвен човек не може да очекува Да Се обратам до новинари кои ги величаат хомосексуалните пропагандисти. Господинот Неделковски за разлика од сите нив е доследен на своите ставови Бил и останал на страната на народот. Пишувал против олигарсите, против пљачкосувањата на нашиот Народ. За тоа Ниту еден од вас не може да му префрли. За жал малкумина новинари останаа со така гордо крената глава борејкји се за својот став и со сите сили да го заштитат својот народ од агресивните екстремни либерализации Кои пропагираат работи кои со Векови се незамисливи за македонскиот народ, за Нашата Култура, традиција и обичаи. За мене тоа е огромна храброст, достоен за поЧит. Да си еден од ретките, непоткупени, принципиелни и доследни на своите ставови.

Изгледа за вас веќе ништо не значи да си новинар патриота сам чувар на македонската традиција на Вредности. Но за мене и за многумина Како мене тоа многу значи. Хомосексуалните пропагандисти НЕ очекувам да ја сфатат, туку родителите, кои одгледале свои синови.

Мојот син Вербата во Бога, па ова што го направи – ја фрли И изгази. Од верник Стана Неверник. Бидејкји не може да биде Ја сум хомосексуалец православен христијанин. Тоа е јасно напишано во Библијата. Затоа и вие млади Деца, НЕ глумете Верници доколку одите против православието. На тоа сетете СЕ Кога палите свекји за Велигден. Бидејкји само лицемер, дволичен човек, може во исто време и да по плука Бога со своите постапки И ДА кажува дека е Верник  православен христијанин.

Гледам дека најчести поддржувачи на хомосексуалците во дискусиите кои водат по повод моето писмо се жените  Зошто? Зарем жените НЕ ГИ боли фактот дека нивниот син Е хомосексуалец или може да биде хомосексуалец? Зарем на жените кои го оправдуваат хомосексуалниот животен стил кје им биде сеедно што нема да дочекаат внуци ОД нивните хомосексуални синови? Сестрите од нивните хомосексуални Бракја? Сите вие ​​кои трезвено размислувате, разговарајте со НИВ, разубедете ги или Барем, обидете се да им укажете на тоа колку на погрешно место ја упатуваат својата поддршка.

Затоа проширете го насекаде моето писмо – лично сведоштво, Колку И ДА НЕ ви се верува дека некој ваш другар или пак Синот ви е хомосексуалец. Апелирам уште еднаш  Стари, млади, ВЕРНИЦИ неверници, нека го прошират писмово до своите другарчиња, пријатели, деца. Можеби Ако го сфатат колку е погрешно е тоа што го Прават сами кје СЕ запрашаат себе си дали можеби грешат и колку многу грешат. Можеби кје прекинат. Апелирам до сите оние кои ја владеат добро информатицхката технологија, да отвараат Фацебоок клубови Преку Кои моево сведоштво и трагедија кје ги прочитаат што повекје родители и младина. Испратете го и  проширете насекаде. Посебен Апел упатувам до оние лугје кои знаат родител чие дете студира во одделни, Канада, САД, Велика Британија или други западни земји, актерство или слична Област да го проследат ОВА писмо до Нив, за да може да прочитаат што мене ми се случило и истото Да Не дозволат да им, се случи и НИВ. Воопшто не е срамота Како на Познаници и пријатели да им указхете што може да им, се случи. Сакам да Верувам дека на овој нацхин што повекје родители ќе ги отворат своите очи и кје станат свесни за заблудите во кои живеат.  Посветете внимание драги родители на вашите деца. Хомосексуалните тенденции некогаш СЕ очигледни, не некогаш НЕ, само Преку Голема претпазливост и грижа за сопственото дете, за сопственото поколение може да спречите вашето дете да тргне по пат погрешен.

Размислете дали е тоа она ѓто го сакате ЗА иднината на вашите ДЕЦА? Дали тоа што нема да ги Гледате кје ве Направи посрекјни? Дали тоа што кје живеат Далеку од вашата прегратка и топлина нив кје ги Направи посрекјни? Некогаш за жал сме посрекјни кога живееме во заблуда отколку кога ги отвараме очите. Верувам дека никогаш не е предоцна за родител да направи нешто за своето дете.

 

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1