Ќе се поставуваат патарини на трите нови автопати


Ќе се поставуваат наплатни станици на автопатите Кичево – Охрид, Миладиновци – Штип, Д.Капија – Смоквица – Гевгелија. Јавно претпријатие за државни патишта распиша оглас за изработка на проектна документација.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 20.000.000 денари, а главен критериум за доделување на договорот за јавна набавка е најниската цена.patarina mk 5

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1