Конечно – Шведските власти признаа: „Chemtrails“ се вистинити, а не некоја теорија на завера!


„Долгите бели траги, кои што можеме да ги забележиме на синото небо, по патеката на необележаните авиони, не се обични трагови“, изјавила членката на партијата на Зелените, Пернила Хагберг.

Како што пренесуваат повеќето шведски весници, Хагберг е првиот голем политички лидер кој се изјаснил за овој проблем и отворено призна дека овие необични патеки, кои не успеваат така едноставно да исчезнат од небото, како нормалните трагови од авионите, се всушност отровни мешавини на хемикалии, вируси и метали кои колективно се нарекуваат „Chemtrails“.

Во оваа опасна мешавина се вклучени и разни хемиски компоненти, како што се вирусни фрагменти, а и метали како алуминиум и баријум.

Нормалните млазеви кои се состојат од обична водена пареа која брзо се раширува низ воздухот по испуштањето од млазниот мотор и е сосема различна од „Chemtrails“.

Запрашувањето на небото е за спас на Планетата?

Интересно, Обединетите нации и различни здруженија поткрепени од фондациите на Бил и Мелинда Гејтс, неодамна биле присилени да признаат дека ваквите запрашувања постојат и дека емитираните честички не се составен дел од нормалните млазеви на авионите.

Нивниот изговор, зошто се извршува запрашување на небото, бил дека на тој начин тие ја спасувале планетата од различни влијанија, како што е на пример глобалното затоплување, кое што од секогаш ни се пласирало како псеудонаучна еколошка теорија, која често се користи како оправдување за сите чудни предлог мерки.

Во случајот со „Chemtrails“, истите тие биле пуштени низ небото со цел да го блокираат Сонцето (неговото зрачење) како би ја смалиле просечната температура на Земјата, и намерно ги изместат временските услови, со цел да го намалат топењето на ледот.

Ова било користено како изговор, за обидот да се легитимира сеењето на отров на нашето небо. Ако Хагберг повторно биде избрана за уште еден мандат, таа ќе продолжи да се бори против ваквите испуштања на штетни материи во воздухот во нејзината земја

Share Button

Tags:

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1