Kошаркарите остануваат во репрезентацијата – срамен однос на дел од новинарите


Семејството не е растурено – денеска на прес конференција македонските кошаркари децидно изјавија остануват во репрезентацијата.

Дотолку повеќе од македонската кошаркарска федерација изјавија дека доколку некои од кошаркарите и се пензионира повторно ќе остане во репрезентацијата, на некоја друга позиција како на пример советници.

На прес конференцијата изненади дрскиот и груб однос на некои од новинарите – кои буквално ги нападнаа македонските кошаркари со прашања – кога ќе си одиш? срамно е што изгубивте? и слично.

Не го поштедија ниту Лестер Бо Мекејлеб кој се засрами од прашањата и се фати за глава – со што заслужил овој кошаркар таков третман нам не ни е јасно????

Македонските кошаркари заслужуваат барем малку почит за она што го направија за оваа земја. Не отидовме на Олимпијада – па добро – спорт е тоа еднаш се губи, еднаш се добива, зар треба поради еден пораз да ги распнеме нашите кошаркари – СРАМНО!!!!

Новинарот на mknews го подготвува комплетниот текст со фотографии од прес конференцијата – набрзо ќе го објавиме

Tags: , , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1