Кристијан Голубовиќ откри нови детали за Аркан: Ми даде 75.000 евра и…


Кристијан Голубовиќ, некогашното лошо момче кое денес е дел од Фарма, без влакна на јазикот раскажува се за своето минато, а меѓу приказните кои ги шокираат и гледачите пред малите екрани и неговите соучесници во шоуто, ја вметна и онаа за Аркан и ги раскажа сите детали за него.kristijan-golubovic-i-zelko-raznatovic-arkan-foto-damir-dervisagic-i-rojters-1443260257

– Кралица на животот на Аркан е Наталија. Таа му роди близнаци, Никола и Војин и две ќерки. Не знам што и како се случи, многу ја сакаше, но се разведоа. Добри односи имам со сите деца на Аркан. Со малиот малку се закачнав, но не сакам да зборувам за тоа, дадов збор, било поминало. Не сакам јавно да кажам ни во каква релација сум со “Госпоѓата Мама”. Не се согласувам со неа за многу нешта, но ја почитувам. Му роди две деца, сам си ја избра, вели Кристијан на Фармата.

Тој откри и нови детали од животот на Аркан.

– Јас одам до него по пари. Човекот ми вади 75.000 марки и ми вели Сакаш ли уште? Како да сум му син. Беше инфлација, менувам марки добивам милиони, трилиони. Ми рече да не му ги враќам тие пари, вели Кристијан.

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1