Напишана енциклопедија за параноични (Видео)


enciklopedija paranoikНечистите раце носат опасни бактерии, но пречестото миење на рацете може да предизвика чешање и болен дерматитис.
Што треба да правите?
Оваа дилема како и многу други прашања се напишани во Енциклопедијата „Paranoiaca“ од Енри Беард и Кристфер Керф. Од абдоминални грчеви до зомбификација, книгата ќе ги просветли и забавува љубопитните читатели.
„Секој ден ќе прочитате на интернет или во весник нешто за кое што мислите дека е безбедно за вас, а всушност не е“, вели Керф.

Share Button
Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1