Отпечатиле стан по 70 години – нашле слика вредна 3,4 милиони долари (Фото)


Еден стан во Франција бил запечатен 70 години, затоа што сопственичката побегнала со Германец за време на Втората Светска војна. Во станот се пронајдени многу вредни работи, а една од нив е и сликата на Џовани Болдињи од 19 век, која не оставила никој рамнодушен. Проценета е на 3,4 милиони долари.

perfectly-preserved-paris-apartment-discovered-after-70-years-with-valuables-and-paintings-7_1389280848_159x159
perfectly-preserved-paris-apartment-discovered-after-70-years-with-valuables-and-paintings-2_1389280842_159x159
perfectly-preserved-paris-apartment-discovered-after-70-years-with-valuables-and-paintings-6_1389280847_159x159
perfectly-preserved-paris-apartment-discovered-after-70-years-with-valuables-and-paintings-5_1389280845_159x159
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1