Пожарникари добија неочекувана помош – Видео


По олујата која ја зафатила областа пожарникарите излегле на терен за да ги отстранат дрвата кои претставуваат опасност над куќите. Неочекувано добиле помош и тоа од куче. Како во приказната „Дедото и репката“ работата била завршена откако сите се фатиле за работа. Кучето најмногу.

Tags: , ,

Александар Петрески

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1