Tag Archives: pozarnikari

Ги намамил пожарникарите и почнал да пука: „Убивањето е она што јас најдобро можам да направам“

„Морам да видам уште колку квартови можам да запалам и да го направам она што најдобро го знам – да убивам луѓе“, напишал убиецот на Њујоршките пожарникари во порака пред да крене во својот убиствен поход.

______________________________________________________________________________________________________

Убиени пожарникари на задача

Најмалку двајца пожарникари се убиени а двајца други ранети, откако дошле на задача да изгасат пожар во американскиот град Вебстер во сојузната држава Њујорк јавува СNN.

______________________________________________________________________________________________________

Пожарникари добија неочекувана помош – Видео

По олујата која ја зафатила областа пожарникарите излегле на терен за да ги отстранат дрвата кои претставуваат опасност над куќите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1