Проверете што сте биле во минатото, а што ќе бидете во иднината


Доктор Константин Котротков, професор по информатика, биофизика на Државниот универзитет за информатички технологии, механика и оптика во Санкт Петербург успеал да ги сними промените во човечкото тело во моментот на смртта.

Тој и неговиот тим докажале дека енергетскиот облик тогаш го напушта организмот, а Кортков го нарекува човечка душа која ја преживува смртта и повторно се раѓа.reinkarnation

Трагачи по среќа

Година на раѓање: 1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008, 2017.

Минато: Во претходниот живот сте биле, цар, крал, владетел или сте припаѓале на некоја висока класа

Сегашност: Просперитетот стално ви бега. Во втората половина на животот ќе имате повеќе среќа и на крај ќе бидете задоволни со судбината. Страсно сакате, на сите полиња барате среќа и големи задоволства. Склони сте на депресија.

Иднина: Следниот живот ќе го поминете во планини сами или како екстремни спортисти.

Романописци

Година на раѓање: 1926, 1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998, 2007, 2016.

Минато: Во претходниот живот сте биле демон.

Сегашност: Можно е да биде писател на љубовни драми или хорор романи. Имате силна харизма и можете да бидете политичар, говорник, лидер. Зборувате малку, но остро, често ќе се среќавате со завист.

Иднина: Во паралелниот свет ќе бидете дух, а во овој монах.

Уметници

Година на раѓање: 1925, 1934, 1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997, 2006, 2015.

Минато: Во некој од минатите животи сте биле диктатор.

Сегашност: Никогаш не ви се доста пари, моќ, слава…Неодлучни сте. Можно е да имате неколку бракови. Чувајте се од луѓето кои сте ги понижувале, во некој од наредните животи би можеле да се збогатат и да ви се осветат.

Иднина: Во некој од следните животи ќе бидете уметник

Љубовници

Година на раѓање: 1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005, 2014.

Минато: Сте биле император.

Сегашност: Често ќе се чувствувате како роб на љубовта, ќе правите голема жртва поради партнерот. Добра сте пријател, чесен. Сепак склони сте кон негативно гледање на реалноста, па понекогаш сте цинични и зајадливи

Иднина: Ќе бидете фото модел.

Научници

Година на раѓање: 1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004, 2013.

Минато: Во секоја претходна реинкарнација се имале големо знаење.

Сегашност: Ви претстојат големи успеси на поле на науката или во некоја интелектуална дејност. Ретко сте задоволни со својата работа бидејќи сте перфекционисти, но несебично им помагате на другите.

Иднина: Во следниот живот ќе бидете принц/принцеза.

Астролози

Година на раѓање: 1922, 1931, 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003, 2012.

Минато: Имате силен ум и интуиција.

Сегашност: Ќе имате многу пријатели, љубовници..Добри сте кон другте, а за возврат ќе ви се неблагодарни. Настапот ви е одбивен, но душата чиста. Тешко задржувате сериозни односи, лесно влегувате во авантури.

Иднина: Ќе бидете голем научник или астролог

Горди луѓе

Година на раѓање: 1921,1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002, 2011.

Минато: Сте биле полубог. Поради тоа кај вас имало гнев и агресија

Сегашност: Ќе добиете се што сакате, вклучувајќи и власт, која ќе ја изгубите поради предавство. Ги рушите правилата и ги поместувате границите.

Иднина: Во следниот живот ќе биде монах, аскета кој цврсто се држи до правилата

Миленици на судбината

Година на раѓање: 1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001, 2010.

Минато: Пред два животи сте биле војник, а потоа сте се родиле како уметник

Сегашност:Омилени сте во друштво на богати и моќни. Имате добро здравје, ако се разболите брзо ќе оздравите. Многу сте интелигентни и талентирани.

Иднина:Следниот пат ќе бидете вајар или духовно лице.

Исцелители

Година на раѓање: 1919, 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2000, 2009.

Минато: Во претходниот живот сте биле дете на божество.

Сегашност: Морате да бидете лекар или некој кој им помага на другите. Ако ја следите судбината ќе живеете во благосостојба, ако бегате и богатството ќе бега од вас.

Иднина: Ако ја следите судбината ќе бидете исцелител.

Kurir.mk

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1