Сакате да бидете стујард/стујардеса – Wizz Air бара кандидати за во Скопје


Wizz Air e најголемата нискобуџетна авиокомпанија во Централна и Источна Европа, која сега бара стјуард/стјуардеса за својата база во Скопје!

viz air avionОтворениот ден за регрутација ќе биде на 2 јули 2013, во 9 часот!
Адреса: Хотел Стоун бриџ, кеј Димитар Влахов бр.1, Скопје
Со вас треба да понесете CV на англиски јазик со понова фотографија.

Учесниците се замолуваат да пристигнат точно во посоченото време. Имајте предвид дека процесот на селекција може да трае во текот на целиот ден!

wizzair.com
Wizz Air is the largest low-fare, low-cost airline in Central and Eastern Europe, is now looking for Steward/Stewardess for its Skopje base!
The OPEN DAY
recruitment will be on 2nd July 2013, at 9 o’clock!
Address: Hotel Stone Bridge, its address is kej Dimitar Vlahov no. 1 Skopje
Please bring a CV in English together with a recent photo.
See you there!
Participants are asked to arrive sharply at the time indicated and please, be informed that the selection process may take for the whole day!

Факултети.мк

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1