Со овие цвеќиња дома, постојано ќе имате свеж воздух (Видео)


Не е ново дека во вашиот животен простор теба да внесете и малку зеленило. Кој и дава предност на естетиката па поради тоа има дома цвеќиња, сосема е оправдано.

biljke-tekst1Но, кога ќе се одлучите за цвеќиња во саксија добро е да знаете која билка повеќе, а која помалку го чисти воздухот. Ова е многу кратко излагање на Камал Митл кој поради здравствени причини ги истражувал собните цвеќиња и нивната моќ на прочистување на воздухот.

Тој препорачува три вида на билки кои ги препорачува и кои во истражувањето се покажале како најефикасни, а воедно не се тешки за чување во стан и лесно може да се најдат во продавниците за цвеќиња.

Share Button
Александра Смилеска

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1