СП во ракомет Шпанија 2013 – распоред на натпревари


rakomet 2013

Распоред на натпревари:

Б група (Севиља)

1.коло 12 јануари – сабота 15:45 Македонија – Чиле, 18:00 Исланд – Русија, 20:15 Данска – Катар.
2.коло 13 јануари – недела 15:45 Чиле – Исланд, 18:00 Катар – Македонија, 20:15 Русија – Данска.
3.коло 15. јануари – вторник 15:45 Катар – Русија, 18:00 Македонија – Исланд, 20:15 Данска – Чиле.
4.коло 16. јануари – среда 15:45 Македонија – Русија, 18:00 Чиле – Катар, 20:15 Исланд – Данска.
5.коло 18. јануари – петок 15:45 Русија – Чиле, 18:00 Исланд – Катар 20:15, Данска – Македонија.

А група (Гранољерс – Барселона)

1.коло 12 јануари – сабота 16:00 Германија – Бразил, 18:15 Аргентина – Црна Гора, 20:45 Франција – Тунис.
2.коло 13 јануари – недела 15:00 Бразил – Аргентина, 17:20 Тунис – Германија, 19:30 Црна Гора – Франција.
3.коло 15 јануари – вторник 16:00 Тунис – Црна Гора, 18:15 Германија – Аргентина, 20:45 Франција – Бразил.
4.коло 16 јануари – среда 16:00 Бразил – Тунис, 18:30 Германија – Црна Гора, 20:45 Аргентина – Франција.
5.коло 18 јануари – петок (Барселона) 16:00 Аргентина – Тунис, 18:15 Франција – Германија, 20:45 Црна Гора – Бразил.

Ц група (Сарагоса)

1.коло – 12 јануари – сабота 15:45 Србија – Јужна Кореја, 18:00 Словенија – Саудиска Арабија, 20:15 Полска – Белорусија.
2.коло – 14 јануари – понеделник 15:45 Јужна Кореја – Словенија, 18:00 Белорусија – Србија, 20:15 Саудиска Арабија – Полска.
3.коло – 15 јануари – вторник 15:45 Јужна Кореја – Белорусија, 18:00 Србија – Саудиска Арабија, 20:15 Словенија – Полска.
4.коло – 17 јануари – четврток 15:45 Словенија – Белорусија, 18:00 Саудиска Арабија – Јужна Кореја, 20:15 Полска – Србија.
5.коло – 19 јануари – сабота 15:45 Белорусија – Саудиска Арабија, 18:00 Полска – Јужна Кореја, 20:15 Србија – Словенија.

Д група (Мадрид)

1.коло – 11/12.јануари – петок/сабота 19:00 Шпанија – Алжир (петок), 16:45 Хрватска – Австралија (сабота), 19:00 Унгарија – Египет (сабота).
2.коло – 14 јануари – понеделник 16:45 Алжир – Хрватска, 19:00 Египет – Шпанија, 21:15 Австралија – Унгарија.
3.коло – 15 јануари – вторник 16:45 Алжир – Египет, 19:00 Шпанија – Австралија, 21:15 Хрватска – Унгарија.
4.коло – 17 јануари – четврток 16:45 Австралија – Алжир, 19:00 Унгарија – Шпанија, 21:15 Хрватска – Египет.
5.коло – 19 јануари – сабота 16:45 Египет – Австралија, 19:00 Шпанија – Хрватска 21:15, Унгарија – Алжир.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1