Tag Archives: 90

Тепчка на 90 год баби – и го навредила внукот па и скршила глава на друга баба

Незапаметен прекршок со тешки повреди во Полјана покрај Пожаревац. Радмила Ц.(87), поради навреда на внукoт, ја повредила Вера П.(85)

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Македонски реклами од `90

На времето немаше компјутерски обработки, немаше нашминкани реклами – тие беа едноставни, со препознатливи гласови.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1