Tag Archives: ab

Кој има пари нека си ја купи – АБ канал цел ден врти оглас

Телевизија АБ канал се продава – информации на следниот телефон. Овој оглас цел ден е на фреквенцијата на АБ канал. Откако вчера Газдата Бојо Андревски ги собрал вработените на состанок и им објавил дека тоа им е последниот ден на работа.

______________________________________________________________________________________________________

АБ телевизија се затвори – вработените распуштени денес

АБ телевизија се затвори. Газдата Бојо Андревски денеска ги собрал вработените на состанок и им објавил дека ова им е последниот ден на работа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1