Tag Archives: apcinja

Го разбудила од кома со апчиња за спиење

Јужноамериканецот Ајанда Нукинана, кој бил во кома цели седум години  се разбудил кога се напил апчиња за спиење.

______________________________________________________________________________________________________

Апчиња за ,,лажење,, на алко тестот – во продажба и функционални !!!!

На британскиот пазар се појавија апчиња кои им помагаат на возачите да го излажат и поминат алко-тестот и ако пиеле алкохол.

______________________________________________________________________________________________________

Антибеби апчиња за да одложите циклус – внимателно !

Ова важи и за оние кои досега не пиеле контрацептивни пилули, а сакаат да го одложат менструалниот циклус. Зависно од нивната возраст, здравствената состојба како и обемот на крварење, гинекологот ќе препорача кој хормонски препарат е најдобар за нив. Автор M-r Ph Марија Петреска / Со цел менструалниот циклус да не го распие летниот одмор, […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1