Tag Archives: arabija

Ако не си изедеш се’ ќе си платиш казна – Правило на ресторан во Саудиска Арабија

Постои ресторан во Саудиска Арабија каде не се фрлаат многу остатоци од храна. А причина за тоа се казните кои гостите треба да ги плаќаат доколку не изедат се’ што нарачале.

______________________________________________________________________________________________________

Саудиската принцеза бара азил во Британија

  Принцезата Sara bint Talal bin Abdulaziz Al Saud е во Британија и побарала политички азил.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1